prima weekje geweest... - Reisverslag uit San Juan, Puerto Rico van Joery Post - WaarBenJij.nu prima weekje geweest... - Reisverslag uit San Juan, Puerto Rico van Joery Post - WaarBenJij.nu

prima weekje geweest...

Door: joer

Blijf op de hoogte en volg Joery

12 Januari 2009 | Puerto Rico, San Juan

Hey allemaal,

Hoe gaat het ermee!?
eigenlijk heb ik niet zo veel te vertellen over afgelopen week. Behalve dan dat er belachelijk veel zuid-amerikaanse mensen waren.. en die mafkezen spreken geen woord engels.. alleen maar spaans..! ik moet zeggen dat mijn spaans wel vooruit gaat hoor.. maar als ik begin met ´ola, como estas!?´ beginnen zij gelijk hele verhalen te vertellen in het spaans.. pfff ik moet nog een hoop leren.. maar ik heb tijd..!

goed afgelopen week de western run gedaan.. labadee was heel warm deze week.. heb de hele dag gebeachvolleybald en lekker in het zonnetje gelegen.. heb nog een mega schaafwond op mijn knie opgelopen omdat ik weer veel te fanatiek was en die bal kon ik toch nog echt wel hebben. Beetje jammer dat het zand was vermengd met kleine steentjes.. dat merk je altijd pas achteraf.. heel jammer!! Oh en het ergste nog... ik had die bal niet..!!!
jamaica was belachelijk warm.. daar ben ik niet van boord gegaan omdat ik jamaica helemaal niet leuk vind.. dus heb ik lekker boven op het dek gelegen en noodzakelijke dingetjes gedaan.. wassen etc.
grand cayman was goed te doen.. niet extreem heet.. we zijn met een paar collega´s eerst een broodje wezen halen in een english bakery.. heerlijke sandwiches hadden ze daar.. daarna zijn we naar 7 miles beach geweest. De naam zegt het al.. het strand is 7 miles lang. Toen het zover was dat we moesten werken moesten we nog haasten ook.. 5 minuten voordat ik moest beginnen waren we terug aanboord.. haha!! Gelukkig was ik samen met trinny en dougie en ik moest samen met hun werken.. dus we waren op tijd.. haha!!
cozumel was een apart verhaal. Zoals ik al had verteld zouden we een teamuitje gaan doen... lees goed.. een TEAMuitje!!!! Toevallig viel dit op de verjaardag van onze supervisor amy. We wilde het nog veranderen maar dat wilde ze niet.. goed.. wat had madam nou gedaan.. had ze nog 3 andere uitgenodigd.. dat was natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hoorde we dit van de mensen en besloten we de teamdag maar te cancelen.. viel dus allemaal niet in goede aarde! Dus ik had dougie gebeld wat hij ging doen.. en hij zou naar het strand gaan met bernie (hij woont op cozumel en heeft in ons sportsteam gewerkt, ik heb zijn plaats ingenomen dus ik kende hem niet) hij vroeg of ik meeging en dat vond ik wel een goed idee. We zouden om 12 uur meeten in de no namebar! Dus ik zit daar even voor 12.. komt dougie binnen gelopen met jeromy (prima.. gezellig), bernie(ken ik niet.. maar ziet er gezellig uit), een vriend van bernie(echte surfdude) en daar achteraan AMY met haar vrienden.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh! Tering.. daar heb ik geen zin in.. kan nu alleen moeilijk zeggen dat ik niet meer meega..
gelukkig is het achteraf wel heel gezellig geweest.. heb amy gewoon lekker ontlopen en ben aan het surfen en bodyboarden geslagen.. nam ons mee naar de surfspot van cozumel in zijn eend en zijn vriend had zo´n buggie.. echt supergaaf! Lekker aan het surfen en chillen geweest.. prima dagje!
´s avonds moest ik werken en daarna hadden we weer twenty´s.. lekker wat gedronken met de gasten en een paar van onze sports staff.. daarna nog even backdeck gegaan voor een afterdrankje waar ik amy even goed de waarheid heb verteld over haar actie van die dag.. wilde echt dat het een sportteam thing was.. ze zei dat ze dat niet wist terwijl we dat nadrukkelijk hebben gezegd.. heel triest!!
rond een uurtje of 3 ging ik richting kamer.. amy liep met me mee.. ze woont 2 deuren naast mij... op het moment dat ik mijn kamer in wil gaan.. probeerd ze me ineens te zoenen... aah.. rot op zeg.. wat denk je zelf!!! Gelukkig kon ik net op tijd weg draaien en heb ik nogmaals benadrukt dat ik een vriendinnetje thuis heb die veeeeeeeeeeel leuker is dan zij is.. hopelijk snapt ze het!!
de volgende morgen die gasten verteld en die lagen natuurlijk helemaal gevouwen.. k had het ook beter niet kunnen vertellen.. de hele dag heb ik niets anders dan flauwe grappen daarover gehoord.. natuurlijk niet waar zij bij was.. de mietjes!

Dan ga ik nog even vertellen dat we sinds gisteren een nieuwe collega hebben. Ze heeft Bente en komt uit zweden.. 28 jaar oud en ziet er heel gezellig uit. Het is ook wel een mooie meid dus Handsome rob zit alweer gelijk achter haar aan.. we hadden gisteravond een meeting en tijdens de rondvraag kreeg Rob het woord.. hij begon... first I want to say welcome to bente... SHOTGUN!... haha.. Shotgun wil zeggen dat je het als eerste mag.. voor de gene die het niet snappen. Iedereen lag helemaal gevouwen behalve bente.. ze snapte er niks van... hahaha! We zullen wel zien hoe het uitpakt!

oh dan heb ik nog een mooi verhaal... over 2 weken.. de 25ste hebben we een speciale cruise... een zogenaamde Atlantis cruise... aaaaaaaaaahh!!! Dit is een gaycruise.. dat wil zeggen.. 4000 gay mannen aanboord voor een hele week. Wat ik heb gehoord wordt dat echt een crazy week.. elke avond megaparty´s.. mannen in speedo´s de hele dag... naakte mannen op pooldeck.. pfff!! Ben benieuwd hoe ik me hieruit ga redden.. we krijgen zelfs een sensitivitytraining.. haha!! Het mooie hiervan is wel dat we bijna niet hoeven te werken omdat die mannen bijna niet op onze sportsdeck komen.. hooguit 20 per dag...! we gaan het allemaal wel zien..!

Voor nu een dikke kus want ik ga even lekker een filmpje kijken.. heb ik wel verdient na een lange seaday.. haha!!

Kusje!!

Ps: iedereen dank voor de kleine berichtjes onderaan elk verhaal.. heel leuk om te lezen elke keer.. doet me heel erg goed!!
Ps2: OMA, bedankt voor je brief.. heb hem vandaag pas gekregen.. maar wel ontzettend lief..!!
ps3: ron, supergaaf dat jullie vakantie zo mooi is geweest.. jullie zullen ook een hoop beleefd hebben.. heel gaaf! Ik wil eigenlijk wel even weten hoe het met de mannen gaat op de handbal.. ik ben benieuwd?!

• 13 Januari 2009 - 06:58

Monique:

Ha kanjer, Leuk weer zo'n verhaal, ik kijk er iedere week weer naar uit. Jammer voor Amy dat je thuis zo'n leuk meisje hebt. Laat eens een foto van haar zien misschien begrijpt ze het dan. Voor de Atlantis cruise zou ik maar een kurk gebruiken, je weet het anders maar nooit. Ben wel benieuwd hoe dat gaat en kijk al uit naar je verhaal van die week. Veel liefs en een dikke kus. Monique

• 13 Januari 2009 - 12:16

Corinne:

Ha die Joery,

Wat een geweldige verhalen zeg!

Heren 1 hebben afgelopen zondag gewonnen van SOS Kwieksport. Was een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Hier in Nederland is het weer gaan dooien, wat voor mij goed uitkomt. Dan kunnen ze gaan bestraten bij ons huis.

Ik kijk uit naar je volgende avontuur

Liefs Corinne

• 13 Januari 2009 - 17:51

Aunty Sally:

Hoi Joery,

While you were basking in the sun, we were enjoying the ice. Don't want to rub it in, but skating on the Kaag for the first time in 11 years is echt super gaaf!!
    Very proud to say that your Aunt who is approaching 50 managed to skate 25km in the Aarlanderveen 4 molentocht and only fell once. Uncle Rik meanwhile who is also close to 50, but thinks he is still 20 hit the ice 7 times!! Keep enjoying yourself. Sounds fantastic. Hasta la vista.
    Aunty Sally

• 13 Januari 2009 - 19:03

Conny:

Ik mis je vermelding van weer 3 good name comments en dus een extra vrije dag. Niet zo bescheiden jongen. Deze trotse moeder zal de hele wereld dan ook wel even laten weten dat je naast dat feesten ook ontzettend je best doet tijdens je werk. Zet alles weer in het juiste perspectief. Oh, en om je nog even jaloers te maken, ook wij hebben 30 km op prachtig ijs geschaatst.

• 14 Januari 2009 - 09:24

Marlen:

Ik zal ook maar eens reageren. Er zijn namelijk twee dingen genoemd die ik ook precies tegen je had willen zeggen! Inderdaad de good name comments. Laat maar ff zien dat je op gang komt!! En ik was ook van plan om je een foto van mezelf te sturen, waar je indruk mee kan maken;)(heb een blauw oog opgelopen op de handbal, haha heel charmant) denk dat je me niet eens een kusje zou durven geven. En helaas heb ík niet geschaatst omdat ik voor het eerst in m'n leven ergens uit gegroeid ben, jawel m'n schaatsen. Was weer een leuk verhaaltje!
    Xje!
    p.s. wel lekker veilig die gayweek :P toch?

• 14 Januari 2009 - 17:52

Paul En Joke:

Hoi Joery,

We zijn al kurken aan het verzamelen

liefs joke en paul

• 14 Januari 2009 - 20:21

Berna:

Hey Joep,

nou ik maak je niet jaloers over het schaatsen, want dat is aan deze tante niet besteed, eigenlijk wel jammer want ik had zo voor de deur op kunnen stappen.
    die gaycruise gaat nog wat worden als je in je cowboypak moet optreden, kijk maar uit dat er niet zo'n kerel met een lasso achter je aankomt en je meesleurt naar z'n hut!! we gaan 't lezen
    kus tante.
    PS aunt Sally "RESPECT" en Con ook!!! doei doei

• 14 Januari 2009 - 20:21

John En Ina:

Hoy Joery

We lezen heel vaak je gezellige verhalen, maar feesten kan je goed.
    WAT EEN BINK IN DAT MOOIE PAK, hebben we het niet over je bruine toet.
    Geniet maar lekker, het is een mooie ervaring.
    groetjes en nog heel veel plezier.

• 16 Januari 2009 - 11:48

Naomi.:

He Joer! Nou ik ben weer helemaal op de hoogte, zo te zien heb jij het nog best naar je zin daar, had ook niet anders verwacht natuurlijk :D Moest van mijn vader even doorgeven dat het met de mannen prima gaat evenals de B-boys! Wij hebben morgen een mooi busreisje in het vooruitzicht, dus dat zal wel weer één groot feest worden! Geniet ervan! Xx

• 19 Januari 2009 - 16:18

Paola:

Hi Joery, afgelopen donderdag met je moeder, zus en Melanie naar je meissie wezen kijken. De bekerwedstrijd Hellas-Foreholte. Marlene d'r oog is al lekker opgedroogd. Je moeder attendeerde me toen op je site, dus toch maar ff kijken. Ben niet nieuwsgierig hoor, wil gewoon graag alles weten. Leuk om te lezen, zo te zien een grote party en heb je het best naar je zin. Maar het zal ook wel hard werken zijn, toch?? Nou groetjes van ons hier in huize van Bladeren

• 20 Januari 2009 - 10:48

Jolijn:

he joer,
    weer leuk om je verhaal te lezen, je houd ons goed op de hoogte. Kijk nu al uit naar het verhaal van de gaycruise, zal wat worden:) Nou have fun later x x jolijn