We're going to Miami!!!! - Reisverslag uit Voorhout, Nederland van Joery Post - WaarBenJij.nu We're going to Miami!!!! - Reisverslag uit Voorhout, Nederland van Joery Post - WaarBenJij.nu

We're going to Miami!!!!

Door: joer

Blijf op de hoogte en volg Joery

13 November 2008 | Nederland, Voorhout

Hallo iedereen,

JAJA.. na lang wachten gaat het dan toch eindelijk gebeuren.. 29 november vlieg ik richting Miami, Florida om aan mijn grote avontuur te gaan beginnen.!!

Hoewel ik natuurlijk helemaal door het dolle heen ben, en ondertussen al een stuk of 10 keer Will Smith "I'm going to Miami......" heb horen zingen, vind ik het toch wel een beetje spannend worden. binnen 2 weken moet er nog een hoop gebeuren.. ticket, visum, koffertje pakken. als ik er aan denk zie ik het even niet zitten, maar dat komt vast wel goed. Nog even 2 weken vollebak knallen en dan gaat het beginnen....

kus joer

ps: jullie zullen je wel afvragen waarom ik in vredesnaam SLOER.waarbenjij.nu als site heb.. nou dat zal ik even uitleggen, haha;)... ik had met liselot een deal dat als ik sloer.waarbenjij.nu als site zou nemen, dat ze mij dan kwam opzoeken op de boot... nou lies, ik leg je reddingsvest voor je klaar hoor;).. haha!!

• 24 November 2008 - 17:49

Pajo@casema.nl:

Noe lekker met de feestdagen in zicht de benen nemen en die lieve schat van je alleen maar
    thuis zitten gr. Paul en Joke

• 27 November 2008 - 16:37

Kolster Company:

Nou een waanzinning goeie reis en een flitsende start dan maar!!
    Je hebt er lang genoeg op moeten wachten, hopen dat het ( nog meer ) is dan je ervan verwacht!!!
    Hou ons op de hoogte via waar ben jij, werkt super altijd!
    Kolster company

• 01 December 2008 - 15:56

Jef:

Gast hoe gaat het met je? al veilig op je rubber bootje?
    kusje!

• 01 December 2008 - 20:26

Conny:

He zoon. Begreep uit je sms dat alles wel heel heel snel gaat. Zo ben je thuis. Zo moet je in Dusseldorf afscheid nemen wat absoluut niet makkelijk was. Zo zit je in het vliegtuig, dan in je hotel en dan ineens alweer op het schip. En nou ben je al aan het varen. Tijd om een en ander te verwerken is er nauwelijks en met het vooruitzicht van veel werken zal je er ook wel mondjesmaat aan toekomen. Ben benieuwd wanneer je tijd hebt om ons allemaal op deze site op de hoogte te brengen. We zijn wel heel benieuwd naar je ervaringen natuurlijk, dus als je even een minuutje hebt..... We zullen niet op de taalfouten letten, beloofd!! Hele dikke kus.