Foto's - Reisverslag uit Charlotte Amalie, Amerikaanse maagdeneilanden van Joery Post - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Charlotte Amalie, Amerikaanse maagdeneilanden van Joery Post - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: joer

Blijf op de hoogte en volg Joery

18 December 2008 | Amerikaanse maagdeneilanden, Charlotte Amalie

jaja mensen.. ik weet het.. het begon wel een beetje tijd te worden voor de eerste foto's. nou bij deze hoor:

kus

• 18 December 2008 - 13:30

Sander:

Hey Joep, klinkt gaaf alles daar! leuke foto's... wel appart, heb je zo'n gigantische boot, zit je in zo'n klein hokje.... :P

veel plezier nog! x je neefje

• 18 December 2008 - 18:33

Maaike:

Ha die neef!
    Ik moet zeggen die foto's van je zien er erg goed uit! Ik vind het vooral leuk om je slaapkamertje eens te zien nadat je erover had verteld. Eén voordeel dat je kamer zo klein is: dan past hij precies op de foto zonder dat je hoeft uit te zoemen ;)
    Veel plezier
    Xx

• 19 December 2008 - 08:12

Conny:

Nog een voordeel van je kleine slaapkamer. Je fiets zou er niet inpassen, dus die sturen we toch maar niet op.
    Heel leuk om een blik op je leventje te krijgen zo. Met een telefoontje en mailtje erbij van tijd tot tijd maken we toch enigzins deel uit van je leventje daar.
    Geniet! X